Icon 3 Детали 500 Детали 404 DISPONIBIL PE DISPONIBIL PE ДОСТУПНО В ДОСТУПНО В Иконка-02 Icons wikipedia website
Dumitru Antoceanu
Dumitru Antoceanu

Comentator de fotbal. Noi, însă, ne-am obișnuit deja cu asta.😄 Este căsătorit, responsabil în tot ceea ce ține de promovarea sportului și a valorilor familiei. Ei bine, am putea zice și viceversa)))… De exemplu, despre valorile fotbalului și a sportului pentru toată familia.

Am provocat fiecare Dj  în parte să dea răspuns la cunoscutele întrebări din renumitul  chestionar a lui Marcel Proust. Chiar mai mult. Pentru început întrebările au fost puțin modificate sau mai bine spus le-am modernizat, astfel răspunsurile promit a fi mai interesante. Toți cunosc că Dj noștrii nu sunt doar pricepuți în toate dar și foarte amuzanți. Sincer, foarte amuzanți.

Calităţi, care le preţuieşti cel mai mult la o femeie?

- În general, e deajuns ca o femeie să nu fie ... un bărbat. Restul e lirică. Și, de asemenea, unghiile îngrijite.

Ce preţuieşti cel mai mult în prietenii tăi?

- Personal, nu-mi pasă ce calități au prietenii mei. Important este confortul reciproc. 

Care e ocupaţia ta preferată?

- De a nu mă grăbi nicăieri. Și dacă nu funcționează, atunci: jocul de fotbal, discuții pe subiecte serioase cu fica de cinci ani, lenevitul în telefon, lecturare din istorie, conversații cu Ramil, glume cu Jenea, savurarea cafelei și gustarea cașcavalurilor.

Care e cea mai importantă trăsătură a ta?

- Mă grăbesc mereu undeva, mereu trebuie undeva să reușesc. Nu știu cum se numește străsătura dată, sincer ...)

Care e cel mai mare neajuns al tău?

- Da, sunt o mulțime. Nu mă deranjez cu asta.

Care e sensul vieţii?

- În această secundă  - de completat chestionarul dat. Am promis că îl trimit cu două zile în urmă.

Cum erai la şcoală?

- La subiect inveție- 5, la obiect- neadmis. Și totuși, profesorul „Лопух” - nu a ghicit. Dar, serios, mi-au plăcut doar subiectele umaniste, dar m-au obligat să studiez matematică, fizică și chiar chimie cu Kristina Petrovna.

Care e culoare ta preferată?

- Doar verde. Și, de asemenea, culoarea cerului albastru.

Care e floarea ta preferată?

- Liliac, desigur. Primăvara e totuși ...

Dacă nu ai fi tu, cine ai fi vrut să fii?

- Un tip care îndeplinește dorințele. Ca și tatăl meu ...

Ce abilitate ai fi vrut să  posezi?

- Să joc ca Messi, să râd ca Cristina (da,  Fineti). Dar joc mai prost decât prietenul meu Vladik și râd ca un ciudat - Pașa de la ușa de alături.

Care e piesa, cartea şi filmul tău preferat?

- 85% din melodiile HIT FM și toate melodiile pentru copii. Funtik, de exemplu. Pentru că e despre bunătate. Citesc, numai nu literatură artistică. Film? Îmi plac toate filmele de top precum Gladiator sau Titanic. La fel, îmi plac documentarele.

Cine e cel mai favorit personaj imaginar al tău, şi de ce?

- „Nașul”  lui Funtik - Unchiul Focus Mokus. Este amabil, mișto. Altruist. Probabil pentru că eu încă nu știu cum să fac asta.

Care e mâncarea şi băutura ta preferată?

- Limba soacrei. ))

Cum e starea ta emoţională la moment?

„Starea de urgență"  începe într-o oră. Deci, sdispoziția este următoarea: nu se întâmplă nimic, dar nu poți merge nicăieri.

Care e citatul tău favorit sau deviza?

- La naiba, acum am înțeles că nu-l am .Vom căuta.

Cum ai ajuns la radio?

- În chat-ul general din Viber cu Ramil și Katya, le-am scris băieților că HIT FM caută operatori de radio. M-am aprins. Ramil a spus că îl cunoaște pe Seva. Seva l-a sunat pe Andrei. Apoi, de comun acord, l-am sunat eu pe Andrei. Am fost invitat la un interviu, am înregistrat videoclipuri de probă, apoi am început să lucrez. 

Spune bancul tău preferat.

- Fiica mea spune că, când voi îmbătrâni, îmi va cumpăra o mașină albă, un computer roz și o casă în stil Loft lângă mare. Acum stau și mă întreb ce îmi va cere să-i iau de data aceasta. Ultima dată când a promis atât de mult, mi-a cerut să îi cumpăr o păpușă Lolo. Acum, aștept deznodământul ...))

 

SUCCES