Icon 3 Детали 500 Детали 404 DISPONIBIL PE DISPONIBIL PE ДОСТУПНО В ДОСТУПНО В Иконка-02 Icons wikipedia website
CRISTINA FINETI

CRISTINA FINETI

„O ciocolată adevărată!” Cristina este cocheta de la radio HIT FM. Este amabilă și veselă, sau poate încă nu o cunoaștem foarte bine. Stilată, activă și mereu pozitivă. Într-un cuvânt e Cristina Fineti.

detalii
Dumitru Antoceanu

Dumitru Antoceanu

Comentator de fotbal. Noi, însă, ne-am obișnuit deja cu asta.😄 Este căsătorit, responsabil în tot ceea ce ține de promovarea sportului și a valorilor familiei. Ei bine, am putea zice și viceversa)))… De exemplu, despre valorile fotbalului și a sportului pentru toată familia.

detalii
DIMA LEONTIEV

DIMA LEONTIEV

Încinge boxele cu HITchart-ul în fiecare vineri de la ora 16:00, iar de luni pâna vineri începind cu ora 7:00 pâna la 10:00 ne ajută să incepem ziua vesel cu Happy Neața

detalii
JENYA GROMOV

JENYA GROMOV

Inteligent, descurcăreț și un cofeman înrăit. Obișnuiește să facă glume în emisii iar principalul atu este vocea. Timbru! Responsabil pentru weekend-ul tău pozitiv!

detalii
ANDREI NISTREANU

ANDREI NISTREANU

Energic, carismatic și descurcăreț din fire, în fiecare seară îți dă întâlnire. Cu trafic, meteo și informații utile. Dacă seara-i monotonă, Andrei îi dă tonul!

detalii
Daniela Cuțu

Daniela Cuțu

Nu relatează doar știrile la zi. A „gustat” și din reporteria realizată în teren și cea de investigație. Mă întreb: „Oare ce „înțeapă” mai mult nervii - jurnalismul de investigație sau munca la HIT FM?” Daniela este și o fată deșteaptă, inteligentă. Iar dacă nu credeți - citiți profilul ei de mai jos.

detalii
Denis Scalenciuc

Denis Scalenciuc

Tanar si nelinistit, indraznet si deschis la lucruri noi.

detalii
SUCCES