Icon 3 Детали 500 Детали 404 DISPONIBIL PE DISPONIBIL PE ДОСТУПНО В ДОСТУПНО В Иконка-02 Icons wikipedia website
Cristina Evtodii

Cristina Evtodii

Din prima zi în care a venit, am știut că Cristina face parte din „gașca Hit FM”. E cea care te distrează în fiecare dimineață, de luni până vineri, la Happy Neața. Fac echipă-rachetă cu Dima și Andrei.

detalii
DIMA LEONTIEV

DIMA LEONTIEV

Încinge boxele cu HITchart-ul în fiecare vineri de la ora 16:00, iar de luni pâna vineri începind cu ora 7:00 pâna la 10:00 ne ajută să incepem ziua vesel cu Happy Neața

detalii
ANDREI NISTREANU

ANDREI NISTREANU

Energic, carismatic și descurcăreț din fire, în fiecare dimineață îți dă întâlnire la Happy Neața.

detalii
Vlada Boțan

Vlada Boțan

Argint viu! Când intră Vlada Boțan în studio, începe gălăgia. Acum e aici, peste 1 minut e dincolo, le reușește pe toate și umple orice încăpere cu energie și bună dispoziție. O asculți de luni până vineri, de la 10 la 13, la Hit FM!

detalii
Felicia Dunaf

Felicia Dunaf

Se spune că cine cântă frumos, are neapărat o dicție bună. Ne-am convins! Felicia Dunaf ne aduce cele mai importante știri, pe care e atât de util și plăcut să le asculți, deopotrivă. O auzi la Hit FM, de la 7 până la 13.30, în fiecare zi!

detalii
Igor Mihailov

Igor Mihailov

Igor te ajută să petreci pozitiv zilele de lucru, cu istorii, întâmplări și știri interesante. Setează o atmosferă de veselie în zilele de lucru și-ți colorează timpul cu note de zâmbete și stări de bine.

detalii
Cătălin Ungureanu

Cătălin Ungureanu

Niciodată nu știi ce va spune sau la ce să te aștepți de la Cătălin, este omul spontaneității. Nu-și caută nici cuvintele, nici glumele prin buzunare. În fiecare seară, de la 17 - 21, e alături de tine, la Hit FM!

detalii
Misha Dudchin

Misha Dudchin

O atitudine pozitivă este cel mai bun medicament. Te invit să lăsăm grijile deoparte și să ne „molipsim” de bine în fiecare weekend, la HIT FM. Îți aduc cele mai amuzante și interesante întâmplări și istorii de acasă și din lume, care te vor face să zâmbești și să adaugi zilelor o notă de positivism.

detalii
SUCCES