Icon 3 Детали 500 Детали 404 DISPONIBIL PE DISPONIBIL PE ДОСТУПНО В ДОСТУПНО В Иконка-02 Icons wikipedia website
CRISTINA FINETI

CRISTINA FINETI

„O ciocolată adevărată!” Cristina este cocheta de la radio HIT FM. Este amabilă și veselă, sau poate încă nu o cunoaștem foarte bine. Stilată, activă și mereu pozitivă. Într-un cuvânt e Cristina Fineti.

detalii
ANDREI NISTREANU

ANDREI NISTREANU

Energic, carismatic și descurcăreț din fire, în fiecare seară îți dă întâlnire. Cu trafic, meteo și informații utile.

detalii
DIMA LEONTIEV

DIMA LEONTIEV

Încinge boxele cu HITchart-ul în fiecare vineri de la ora 16:00, iar de luni pâna vineri începind cu ora 7:00 pâna la 10:00 ne ajută să incepem ziua vesel cu Happy Neața

detalii
Misha Dudchin

Misha Dudchin

O atitudine pozitivă este cel mai bun medicament. Te invit să lăsăm grijile deoparte și să ne „molipsim” de bine în fiecare weekend, la HIT FM. Îți aduc cele mai amuzante și interesante întâmplări și istorii de acasă și din lume, care te vor face să zâmbești și să adaugi zilelor o notă de positivism.

detalii
Daniela Cuțu

Daniela Cuțu

Nu relatează doar știrile la zi. A „gustat” și din reporteria realizată în teren și cea de investigație. Mă întreb: „Oare ce „înțeapă” mai mult nervii - jurnalismul de investigație sau munca la HIT FM?” Daniela este și o fată deșteaptă, inteligentă. Iar dacă nu credeți - citiți profilul ei de mai jos.

detalii
Igor Mihailov

Igor Mihailov

Igor te ajută să petreci pozitiv zilele de lucru, cu istorii, întâmplări și știri interesante. Setează o atmosferă de veselie în zilele de lucru și-ți colorează timpul cu note de zâmbete și stări de bine.

detalii
Denis Scalenciuc

Denis Scalenciuc

Tanar si nelinistit, indraznet si deschis la lucruri noi, în fiecare seară îți dă întâlnire. Cu trafic, meteo și informații utile. Dacă seara-i monotonă, Denis îi dă tonul!

detalii
SUCCES