04/12/2017
SANTA NEWS

1

Fiecare Revelion este un moment de schimbare si implinire a dorintelor, iar pregatirea pentru aceasta sarbatoare merita toata atentia. In functie de mascota principala a anului urmator, care este determinat de vechiul calendar estic, este important sa pregatiti in mod corespunzator meniul, sa serviti masa, sa decorati locuinta si, desigur, sa selectati imbracamintea de Revelion. In ajunul Anului Nou trebuie sa purtam haine in nuanta nisipului cald, nuante de galben si maro pentru ca anul 2018 este anul cainelui galben. Asadar, in cele ce urmeaza veti afla in cele mai mici detalii cum trebuie sa aratati in noaptea dintre ani.

Rochia este ceea ce pune cel mai bine in evidenta natura feminina. O rochie noua de culoare galbena va va face sa aratati impecabil si de neuitat la orice eveniment, indiferent daca intalniti noul an intr-un cerc apropiat de prieteni apropiati sau la o petrecere zgomotoasa de Revelion. O optiune ideala vor fi rochiile din tesatura de satin in absolut orice nuanta de galben de la galben lamaie, pana la nuanta intensa a mierii. Dantela, sifon, brocart, catifea si alte tesaturi vor arata, de asemenea, armonios.

Intalnind Anul cainelui intr-o rochie maro, il veti multumi pe stapanul anului urmator si acesta va va raspunde cu favoare. In functie de locul in care intentionati sa sarbatoriti Revelionul, o rochie ca aceasta poate fi fie seducatoare, extravaganta sau complicata, fie simpla, rafinata, eleganta, fara excese.

 

2

Ce purtam in seara de Revelion 2018 afara

Daca intentionati sa petreceti o noapte de Revelion in strada, in acest caz, merita sa purtati imbracaminte exterioara in aceste nuante. Beneficiul modei moderne va permite sa faceti acest lucru pentru fiecare gust si stil. Look-ul dvs. poate consta dintr-o geaca matlasata de puf sau un palton. Insa daca vreti sa ii faceti pe plac anului cainelului 2018 si sa aratati intr-un pas cu moda, este mai bine sa alegeti modele de sacouri oversize, executate in gama calda de culori galben sau maro.

Imaginea perfect gandita este o conditie indispensabila pentru crearea unui look elegant. Si in acest scop nu puteau lipsi minunatele chokere, atat de renumite in sezonul precedent. Fabricate din piele naturala si artificiala, impodobite cu lanturi, capse metalice si cuie – aceste sunt este exact ceea ce le plac cainilor. De asemenea, acordati atentie decoratiunilor sub forma de medalii, executate din metal, si nu din aur sau argint, cainele modest si conservator agreeaza aceste metale pretioase.

Si machiajul trebuie sa fie conform ultimelor tendinte de moda de Revelion pentru a o multumi pe gazda anului viitor. Aici, ca si in celelalte cazuri, este mai bine sa folositi nuantele de galben si maro. Și daca nuantele de maro sunt destul de traditionale pentru make-up-ul de seara si arata cel mai bine in stilul Smoky eye, atunci cele galbene se vor potrivi oamenilor curajosi si hotarati. Ele pot fi aplicate sub forma de linii de tus, eyeliner sau combinate cu nuante mai deschise.

 

3

Аnul 2017 a fost anul Cocoșului de Foc, un an în care am avut parte de numeroase provocări. Anul chinezesc 2018 începe oficial pe 16 februarie și va fi anul câinelui de pământ, un semn care combină elementul de pământ cu metalul și foculÎn astrologia chinezească anul Câinelui e asociat cu suişuri şi coborâşuri în orice aspect al vieţii tale. Nu este, totuşi, nevoie să fii prea îngrijorat, întrucât posezi capacitatea să-ţi preschimbi ghinioanle în noroc. Asemeni Câinelui, prietenul cel mai bun al omului, este necesar să-ţi păstrezi credinţa în tine însuţi, să-ţi fii cel mai bun amic, fără te laşi purtat pe panta dezamagirilor, credinţelor false că nu ai îndeajuns de multe atuuri pentru a te relansa în viaţă, a te bucura de succese majore.

Trebuie să fii cel mai bun prieten al tău, să eviţi să fii prea autocritic, pretinzandu-ţi mai mult decât poţi duce, încercând să nu te lansezi deodată spre proiecte extrem de ambiţioase. Este necesar să înţelegi că într-un demers foarte înalt este necesar să-ţi clădeşti cu grijă fiecare treaptă, să îi pui baze solide, înainte de a te urca pe următoarea.

Anul 2018, cel al Câinelui de Pământ, îţi indică, totodată, să nu-ţi neglijezi instinctele, intuiţia, ba chiar să te ghidezi mai mult după ele decât ce-ţi transmit raţiunea, logica.

4

 

Superstiţiile de Anul Nou sunt respectate de multe persoane, care consideră că în acest fel le va merge bine în Noul An. Printre superstiţiile şi obiceiurile de sfârşit de an se numără dansul în aer liber pentru sănătate şi noroc şi umplerea portofelelor cu bani pentru un an prosper. O altă superstiţie este că Anul Nou trebuie să te prindă cu haine noi pentru ca în următoarele 365 de zile să primeşti cât mai multe cadouri. Roşul este culoarea veseliei şi a dragostei, aşa că obiceiul spune că dacă vă îmbrăcaţi în roşu de Noul An veţi avea un nou an norocos şi plin de iubire.

În noaptea dintre ani şi pe 1 ianuarie nu se plânge. Tradiţia spune că aceia care plâng în prima zi a anului vor avea un an cu evenimente triste.

Cine este politicos şi manierat de Anul Nou va fi tot timpul aşa, de aceea se spune că în noaptea de Revelion trebuie evitate atât discuţiile în contradictoriu şi limbajul licenţios sau brutal, cât şi povestirile cu fantome sau morţi. În afară de faptul că nu sunt deloc plăcute, acestea atrag şi ghinionul.

În mai multe ţări, printre care şi Moldova, oamenii nu împrumută bani, bijuterii sau alte obiecte de preţ în prima zi din an şi nici nu plătesc datorii sau taxe, nu duc gunoiul şi nu oferă daruri, toate acestea fiind semne de sărăcie în anul ce abia începe. Unii merg chiar mai departe cu superstiţia şi, dacă sunt nevoiţi să scoată ceva din casă, cheamă pe altcineva în acest sens.

Americanii obişnuiesc ca la cumpăna dintre ani să lase toate uşile şi ferestrele deschise pentru ca anul vechi să plece imediat şi să facă loc celui nou.

5

Superstiţiile de Anul Nou sunt respectate de multe persoane, care consideră că în acest fel le va merge bine în Noul An.

Se spune că pentru un an îmbelşugat este bine ca la miezul nopţii pe masă să fie pahare şi farfurii pline, iar fiecare membru al familiei să aibă bani asupra sa. Paharele, farfuriile şi buzunarele goale sunt semnele unui an sărac, consideră superstiţioşii.

Deşi puţini agreează ideea, se spune că aceia care lucrează în prima zi a anului au mai multe şanse de a avansa în carieră în perioada următoare. Însă, paradoxal, să demarezi un proiect de amploare în acea zi este curat ghinion.

Dacă nu doriţi să fiţi datori tot anul ce vine, încercaţi să vă plătiţi datoriile până la miezul nopţii.

În sudul Statelor Unite se crede că un semn de noroc pentru tot anul este dacă în prima zi din ianuarie se consumă fasole cu bobul negru. Se mai spune că norocos va fi de două ori mai mult acela care găteşte fasolea.

Sub vâsc sau nu, sărutul este obligatoriu în noaptea de Revelion, dacă doriţi să aveţi parte de afecţiune în anul ce vine. În caz contrar, veţi avea un an cu puţine satisfacţii sentimentale.

O altă superstiţie spune că în prima zi a anului nu este bine să ieşi din casă decât după ce deja ai primit un musafir care nu trebuie să fie blond sau roşcat, să aibă platfus sau strabism şi nici sprâncenele împreunate, pentru că aduce ghinion.

Dansul la miezul nopţii în aer liber, în special cel în jurul unui copac, aduce sănătate şi împlinirea tuturor dorinţelor.