Icon 3 Детали 500 Детали 404 DISPONIBIL PE DISPONIBIL PE ДОСТУПНО В ДОСТУПНО В Иконка-02 Icons wikipedia website
TANEA AFANASIEV
TANEA AFANASIEV

Simpatică, prietenoasă și firavă. Un astfel de prezentator de știri prieteos și drăguț, la sigur nu mai auzi în nici o emisie.

Am provocat fiecare Dj  în parte să dea răspuns la cunoscutele întrebări din renumitul  chestionar a lui Marcel Proust. Chiar mai mult. Pentru început întrebările au fost puțin modificate sau mai bine spus le-am modernizat, astfel răspunsurile promit a fi mai interesante. Toți cunosc că Dj noștrii nu sunt doar pricepuți în toate dar și foarte amuzanți. Sincer, foarte amuzanți.

 

Calităţi, care le preţuieşti cel mai mult la un bărbat?

- Femeile sunt greu de înțeles, asta e de când e lumea, însă principalele calități pe care eu le apreciez la un bărbat sunt: să știe să asculte, să știe să vorbească, să fie deschis, sincer, bun la suflet, să aibă ambiții reale și scopuri importante.

Calităţi, care le prețuiești cel mai mult la o femeie?

- Pe vremuri se spunea că femeia ideală este frumoasă, deşteaptă şi devreme acasă. În zilele noastre eu prețuiesc la o femeie: simplitatea; mintea ageră; feminitatea; independența.

Ce preţuieşti cel mai mult în prietenii tăi?

- Nebunia (în sensul bun al cuvântului); sinceritatea; ingeniozitatea.

Care e ocupaţia ta preferată?

- Pe lângă faptul că vorbesc cât duce trenul (am și o poreclă „Terorisul urechior”) închid gura atunci când mâinile îmi sunt ocupate cu tot ce ține de hand-made sau serile când privesc un film.

Care e cea mai importantă trăsătură a ta?

- Chiar îmi este greu să mă estimez, pe lângă toate mai sunt și foarte modestă. Dar pentru a răspunde la întrebarea dată mi-am telefonat prietenii. Răspunsul a fot unul. „Tanea, ești extraresponsabilă.”

Care e cel mai mare neajuns al tău?

- Nu voi spune minciuni, la această întrebare tot prientenii au răspuns. Dar sunt deacord cu ei. Da. Sunt perfecționistă. Prea cumsecade.

Care e sensul vieţii?

- Dacă sincer la fiecare etapă din viața mea sensul vieții era diferit. Poate și acum e degrabă să-l spun. Dar știu un lucru. Vreau să fiu independentă, să mă ocum cu ce îmi place și să am o familie frumoasă. ( =) mi mi mi)

Cum erai la şcoală?

- Pe unde eminentă, pe unde proeminentă, dar începând cu clasa a 5-a până la absolvire am fost  „Șefa clasei” mai bine spus uneori  „Dictatorul Clasei”.

Care e culoare ta preferată?

- Răspunsul la întrebarea dată l-am dat după ce am făcut ordine în dulap. Am observat căci culoarea predominantă este cea neagră. Și nu din motiv că nu mă încadrez în parametrii 90-60-90(poate parțial) dar consider că negrul poate fi combint cu orice.

Care e floare ta preferată?

- Seamănă cu trandafirii, nu au spini și sunt mai firave. E vorba despre Eustome. Dar când ele nu sunt în vânzare prefer florile de ghiveci.

Dacă nu ai fi tu, cine ai fi vrut să fii?

- M-am gîndit mult ce să scriu. Dar chiar nu stiu cine aș fi vrut să fiu. Din acest  motiv aș fi vrut să rămân eu însumi, iar dacă aș lua-o de la început nu aș mai repeta greșelile comise.  

Ce abilitate ai fi vrut să  posezi?

- Mereu am vrut să mă deplasez în timp și spațiu și să dirijez gândurile atcuiva. Îți imaginezi cât de ușor îl convingi pe șef să îți mărească salariul sau să îți permită să mergi în concediu? =)

Care e piesa, cartea şi filmul tău preferat?

- Întrebarea cu piesa chiar m-a pus pe gânduri. Dar de câte ori includ „Inevitabil va fi bine” Andra, mă las dusă de val. Cartea- „Tema pentru acasă” de Nicolae Dabija. Film -  „The curious case of Benjamin Button”.

Cine e cel mai favorit personaj imaginar al tău, şi de ce?

- Pentru prima dată îți fac cunoștință cu ea.Tadam!!!  Ea e „Nyusha”. E acel personaj care își poate face de cap și nu primește peste urechi. Uneori mă influențează rău de tot, mai ales la lene.

Care e mâncarea şi băutura ta preferată?

- Niciodată nu refuz mâncarea făcută de mama. Mămăliga cu friptură și ou, colțunașii și zeama. Dar dacă îmi mai aduce cineva laptele cu cacao mă topesc.

Cum e starea ta emoţională la moment?

- Sunt confuză, vreau să le reușesc pe toate dar timpul trece foarte repede. Mai mult și ziua s-a scurtat.

Care e citatul tău favorit sau deviza?

- Trăiesc cu ziua de astăzi dar cu gândul la cea de mîine.

Cum ai ajuns la radio?

- Încă din anii de facultate doream să fac radio și nu am putut trece cu vedere de această ofertă. Mă consider o norocoasă că am ajuns aici. Sper să încălzesc locul. =)

Spune bancul tău preferat.

- "Cateodată mă surprinzi că mă holbez la tine. Nu este din cauza că ești frumoasă, dar mama mi-a spus că „drăcușorii" au coadă, și chiar mă întrebam, unde este a ta?"

SUCCES